Kveldens beste på TV onsdag

Onsdag er ingen stor tv-dag, men det er uansett noe for enhver.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:

Kl. 19:30: Vis meg ditt kjøleskap (TV3)

TV 3 har børstet støv av NRKs klassiker fra 90-tallet. Programlederne Mia Gundersen og mesterkokken Øyvind Hjelle reiser rundt til norske kjendiser for å ta en titt på kjøleskapet og få et nært innblikk i kjendisens liv. Kanskje lærer de deg noen mattriks også? I kveld besøkes fotballstjernen John Arne Riise i London som viser frem huset, hagen, stadion og forteller om spesielle ritualer før hver kamp. Dette lover bra! Blir det sukses for Drillos i Belfast i kveld?

Kl. 20:45: Privatlandskamp Nord-Irland - Norge (TV 2 Zebra)

Ingen stor landskamp, men Drillo skal gjenreise æren i Belfast etter mange dårlige resultater i det siste. Kaptein og Norges kanskje viktigste spiller Brede Hangeland måtte kaste inn håndkleet etter skade på trening, men blir erstattet av Tore Reginiussen. Startoppstilling: Rune A. Jarstein, Tom Høgli, Vadim Demidov, Thomas Rogne, John Arne Riise, Erik Huseklepp, Markus Henriksen, Håvard Nordtveit, Christian Grindheim, Morten Gamst Pedersen og Mohammed "Moa" Abdellaoue. Ny dokumentarserie som viser Ullevåls høyrisikoavdeling for kvinner med kompliserte svangerskap.

Kl. 21:45: Beretninger om begynnelser (TV 2)

Ny sterk dokumentarserie som viser høyrisikoavdelingen ved Ullevål Sykehus for kvinner med kompliserte svangerskap. Serien følger noen av kvinnene i en vanskelig tid. I første episode møter vi to par som venter tvillinger. Alt går ikke som det skal og et av barna dør i mors liv. Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.