Annonse

Kveldens beste på TV onsdag

Vi må bare innrømme det - i kveld gleder vi oss aller mest til å se Tor Varhaug igjen.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Per-Erik Torp er ny i Bingobanden på TVNorge (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 Bingobanden (TVNorge)

Premiere! Den herlige gjengen fra Bingobanden er tilbake med sine flaue og rampete påfunn foran et skjult kamera - alt for å skape reaksjoner fra den yngre garden. Vi gleder oss!   Asbjørn Slettemark er programleder for Lydverket (foto: NRK).

Kl. 20.45 Lydverket (NRK2)

Bandet «Den Svenska Björnstammen» var den største sensasjonen på popscenen i 2011. De blander reggae og world music med fengende dance, og resultatet er søte, uimotståelige allsanglåter som skal fargelegge en hel Lydverket-sending. I kveld kommer de altså til programleder, Asbjørn Slettemark, for å bidra til stammedans på Lydverket.   Atle Antonsen spiller den herlige karakteren Tor Varhaug (foto: TVNorge).

Kl. 21.00 NAV (TVNorge)

Premiere! Oioioi, Tor Varhaug er tilbake, og vi gleder oss til å nok en gang se Atle Antonsen med permanent.  Tor har hatt en nærmest evigvarende permisjon fra Plan- og bygningsetaten (husker du?) og har nå fått ny jobb i Nav. Her setter han alle kluter til for å gjøre så lite som overhodet mulig, noe vi overhodet ikke tviler på at han klarer ... Her finner du en smakbit fra NAV

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.