Kveldens beste på TV onsdag

Vi må bare innrømme det - i kveld gleder vi oss aller mest til å se Tor Varhaug igjen.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Per-Erik Torp er ny i Bingobanden på TVNorge (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 Bingobanden (TVNorge)

Premiere! Den herlige gjengen fra Bingobanden er tilbake med sine flaue og rampete påfunn foran et skjult kamera - alt for å skape reaksjoner fra den yngre garden. Vi gleder oss!   Asbjørn Slettemark er programleder for Lydverket (foto: NRK).

Kl. 20.45 Lydverket (NRK2)

Bandet «Den Svenska Björnstammen» var den største sensasjonen på popscenen i 2011. De blander reggae og world music med fengende dance, og resultatet er søte, uimotståelige allsanglåter som skal fargelegge en hel Lydverket-sending. I kveld kommer de altså til programleder, Asbjørn Slettemark, for å bidra til stammedans på Lydverket.   Atle Antonsen spiller den herlige karakteren Tor Varhaug (foto: TVNorge).

Kl. 21.00 NAV (TVNorge)

Premiere! Oioioi, Tor Varhaug er tilbake, og vi gleder oss til å nok en gang se Atle Antonsen med permanent.  Tor har hatt en nærmest evigvarende permisjon fra Plan- og bygningsetaten (husker du?) og har nå fått ny jobb i Nav. Her setter han alle kluter til for å gjøre så lite som overhodet mulig, noe vi overhodet ikke tviler på at han klarer ... Her finner du en smakbit fra NAV

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.