Kveldens beste på TV onsdag

Hvor ille kan det egentlig gå når man ikke holder styr på økonomien? «Luksusfellen» er tilbake! For de som heller trenger litt virkelighetsflukt er det krim og fjolle-reality utpå kvelden.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   To nye og to gamle eksperter i «Luksusfellen». Se trailer til kveldens program ved å klikke på bildet (foto: TV3)

 Kl. 20.30: Luksusfellen (TV3)

Premiere! Mirjam Strømsholm og Pavel Prusa har mistet fullstendig kontrollen. Selv om de skylder to millioner kroner i forbrukslån, kredittkort og ubetalte regninger, bruker de opp til 100 000 kroner på ferier og moro. Ekteparet har omtrent gitt opp. Økonomifikser Magne Gundersen avslører at dette er den verste saken han har vært borti. Psykolog, og ny ekspert av året, Cecilie Lynum mener at ekteparet må slutte å skylde på hverandre og i stedet begynne å samarbeide. Hmm, lett for henne å si ... I tillegg til Lynum er forbrukerøkonom Silje Sandmæl fra DNB ny på laget, mens Magne Gundersen og Christian Vennerød er gamle ringrever.  

Kl. 21.40: Lov og orden - London (NRK1)

Første episode av sesong tre av den britiske avleggeren av den amerikanske suksesserien «Law & Order». Puh! Historien er som følger: En gutt blir funnet død i et forlatt hus og en mystisk mann i nabolaget blir mistenkt. For deg som liker britisk krim, men med litt mer amerikansk følelsesregister, kanskje?   De er unge, de er forelsket og nå skal de gifte seg. Begynner de unge mødrene å bli voksne? Les mer om programmet ved å klikke på bildet (foto: FEM).

Kl 22.00: Unge mødre gifter seg (FEM)

Andre episode av damekanalen FEMs trash-TV. I kveldens episode rekker Alice akkurat fram til kirken i tide til å gifte seg med sin Michael. Etter vielsen byttes brudekjolen fort ut med en mer behagelig kjole før de nygifte setter kursen mot Egon for å spise et bedre måltid. Samtidig reiser Tina til Istanbul og der skal hun finne brudekjole. Det er visst lettere sagt enn gjort. NB: Dette kan bli kleine greier (sånn, nå er du advart).  

Her er flere TV-lister:

Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.