Kveldens beste på TV onsdag

Fantastiske drømmehus, tullete gamlinger og en av de aller beste franske (!) filmene gjennom tidene.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Programleder Kevin McCloud forteller deg hvilke fallgruver du bør unngå, når du skal bygge drømmehuset (foto: Vox).

Kl. 17.55 - Drømmedesign (Vox)

«Drømmedesign» er voksenkanalen «Vox» sitt navn på den strålende britiske serien «Grand Design». Briter er om mulig like opptatt av hus og hjem som nordmenn (de har også mye dårlig vær, og holder seg stort sett innendørs), og serien følger folk som virkelig klemmer til når de skal bygge hus. Programlederen Kevin McCloud er ikke redd for å komme med gode råd og si hva han mener om gode (og mindre gode) arkitektoniske løsninger.   Hun kommuniserer gjennom kassettspilleren og du kan se henne på TV i kveld (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 - Bingobanden (TVNorge)

Gamlinger finner på rare ting for å lure ungdommen, og det har de vel fortjent (både de unge og de gamle)? I kveldens episode møter vi damen som kommuniserer via en gammel kassettspiller, noen treningsinstruktører som tilbyr massasje med «happy ending», en rengjøringsmann som vasker alt og konduktør Jensen som vil ha betalt for sin spermdonasjon. Det blir garantert skikkelig flaut, og forhåpentligvis hysterisk moro.  

Kl. 21.00 - Den fabelaktige Amelie fra Montmartre (TV 2 Filmkanalen)

For en film! Fantastiske skuespillere, nydelig historie, vidunderlig musikk, vakkert filmet og kanskje filmhistoriens beste fortellerstemme. Og for dere som får litt angst av å skulle «lese» filmen (den er jo på fransk med norsk teksting); ikke få panikk! La heller dette være inngangen til å bli kjent med alle de gode, franske filmene som er laget opp igjennom årene. Det er virkelig mye gull der ute, som du kanskje ikke har oppdaget ennå.   Her er flere TV-lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.