Kveldens beste på TV onsdag

Kvalitetsdokumentar fra norsk fengsel og gjensyn med en av TV-historiens beste serier!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Vi møter Pål, forvaringsfange på Ila, på NRK2 i kveld. Foto: NRK

Kl. 20.45: Status Norge (NRK2)

Dokumentarserien om hvordan vi behandler de farligste forbryterne er tilbake på NRK2 i dag. Forrige ukes program fra «luksusfengselet» i Halden var veldig bra. Denne gangen besøker vi Ila fengsel, og møter blant annet Pål, som er forvaringsfange på sjette året. Han slipper ikke ut før han har vist at han har forandret seg, men hvor mye kan et menneske forandre seg? Møt også kjøkkensjefen på Ila, som må telle over knivene tre ganger om dagen sånn at man har kontroll med at ingen fanger plutselig har kjøkkenkniv på cella...   I «ung og usikker» gir Gok Wan råd til ungdom. Vi får også høre kjendiser som gir noen tips. Foto: Channel 4

Kl. 22.30 Ung og usikker (FEM)

I denne engelske serien, som egentlig heter «Gok's Teens: The Naked Truth» gir Gok Wan ungdommer tips og råd som kan hjelpe dem å få et bedre selvbilde og bedre selvtillitt. Han snakker også med en rekke kjendiser om deres erfaringer fra oppveksten (som for eksempel «ikke barber leggene med pappas høvel» etc). Høres litt morsomt ut dette. Serien er i tre deler, dette er første programmet.   «Kalde føtter» er en fantastisk gjeng, se serien om igjen på NRK1 med start i kveld.

Kl. 23.15: Kalde føtter (NRK1)

NRK1 sprer glede etter Kveldsnytt i kveld ved å vise en av tidenes bedre TV-serier om igjen. «Kalde føtter» ble laget tilbake i 1997, og har egentlig alt du kan ønske deg av en god serie: Høy avhengighetsgrad, humor, tårer, veldig gode skuespillere og som bonus masse bra engelsk dialekt! Om du ikke har sett den på DVD bør du hive deg på nå!  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.