Kveldens beste på TV onsdag

I kveld ser du dokumentar om livet bak murene i norske fengsler og avslutter med bitchy dramakomedie fra USA.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Terje Skakstad sliter med gjeld, og får strenge råd fra Luksusfellens ekspert Magne Gundersen. (Foto: TV 3)

Kl. 20.30: Luksusfellen (TV 3)

- Hvis du forventer at vi bare skal komme inn og rydde opp og ordne opp for deg, kan vi like gjerne pakke sammen, sier økonomiekspert Magne Gundersen strengt til Terje Skakstad. Skakstad sliter med høy gjeld, og tipper og spiller på internett i håp om å vinne den store gevinsten. Slik kan han, ifølge seg selv, rydde opp i privatøkonomien.  Dag Larsen jobber blant de farligste som ikke kan straffes på Dikemark Sykehus. (Foto: NRK)

Kl. 20.45: Status Norge: Bak murene (NRK2)

Psykotiske drapsmenn og voldsforbrytere slipper straff i Norge. Men hva skjer med dem? De utilregnelige dømmes til tvungen psykiatrisk behandling. Og havner blant annet på Norges største sikkerhetsavdeling på Dikemark. I programmet får vi et sjeldent innblikk i hvordan utilregnelige drapsmenn behandles. Møt de kristne og syndige botox-fruene fra Texas kl 21.30. (Foto: Disney - ABC)

Kl 21.30: GCB: Good Christian Bitches (TVNorge)

Møt gjengen med fargesterke sørstatskvinner, skapt av Darren Star, mannen bak suksessserien "Sex og singelliv".  I kveldens episode bekymrer Amanda seg for at datteren Laura vil bli stemplet som en «javelina» eller ikke-så-søt-jente – et navn Amanda fant opp på high school. Samtidig legger Carlene en plan om å hevne seg på Amanda etter å ha blitt satt i forlegenhet i kirken. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.