Kveldens beste på TV onsdag

I kveld kan du rett og slett bli litt mer opplyst.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Fiona Bruce viser oss rundt i Windsor Castle (foto: NRK).

Kl. 19.45 Dronningens palasser (NRK 1)

Er du fascinert av historie, monarki eller interiør? Enten du er interessert i én av delene eller i alle tre, er dette helt klart programmet for deg. Fiona Bruce viser oss rundt i tre slott som har vært knyttet til britenes historie i flere hundre år. Windsor Castle er fylt til randen med kongelige skatter, fra kanonkuler til borddekorasjoner av gull og sølv. For ikke å snakke om et dukkehus med rennende vann og en hage gjemt i en skuff.   Truls Bjerke og Morten Bjerke får en knalltøff kamp i varmen (foto: TV 2).

Kl. 20.00 The Amazing Race Norge (TV 2)

Nå begynner det virkelig å tilspisse seg i kampen om å vinne den norske versjonen av «The Amazing Race». I dag er det klart for sjette etappe, og deltakerne må løpe mye i varmt og fuktig vær. Når det så gjelder å holde hodet kaldt i solsteiken blir det ekstra spennende. TV 2 skriver at etappen ender i et vilt og ganske farlig kappløp i tett trafikk - så dette er vel verdt å få med seg. Hvilket par er din favoritt?   Tusenvis av timer med film som ikke er publisert før, er utgangspunkt for serien med ukjente stemmer fra siste verdenskrig (foto: NRK).

Kl. 21.15 Andre verdenskrig - de ukjente historiene (NRK 2)

Dette er en britisk dokumentarserie i ti deler hvor vi blir presentert for ukjente stemmer fra andre verdenskrig, basert på tusenvis av timer med hittil upublisert film. USA er nå med i krigen og må takle de første tapene i Tunis. Munnrappe June Wandrey er sykepleier og opplever krigens grusomheter. Jordbruksarbeider Archie Sweeney blir skutt og drept ute på patrulje, mens sersjant Jack Werner ser for første gang kampene mot japanerne. Et must for historie- og dokumentarinteresserte!

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.