Kveldens beste på TV onsdag

Ekspertenes eller nybegynnernes aften? I kveld ryddes det opp i økonomisk rot, designspirer tar steget opp i rampelyset og du kan se en humorserie om hva den politiske interesserte ungdommen liker ...

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Er han kredittkortselskapenes drømmekunde? Klikk på bildet for å lese mer og se en smakebit på kveldens episode. (Foto: TV 3)

Kl. 20.30: Luksusfellen (TV3)

Frederik Staudt er 22 år og bor fortsatt hjemme. Han er opptatt av å ha det nyeste av det nye og bruker hele lønna og mer til på dyre TV-er, mobiler, spillkonsoller og PC-er. Og har han ikke penger bruker han kredittkort. For et halvt år siden tok han også opp et lån for å kjøpe motorsykkel. Nå sitter han med en gjeld på 540.000 kroner, men han kan ikke betale ... Tipper han får høre ett og annet fra Luksusfelle-ekspertene.   16 designerspirer håper å bli den neste store (foto: Fem).

Kl. 22.00: Project Runway (Fem)

Sesongpremiere! Dette er niende sesongen av det amerikanske realityshowet der «den neste store amerikanske designeren» skal oppdages. Programleder Heidi Klum er fortsatt vakker, Tim Gunn er streng men rettferdig og designerne gjør sitt ytterste for å tilfredsstille dommerne. (NB: Serien gikk på amerikansk TV i fjor høst, så for å unngå spoilere bør du vel google minst mulig).   Ashika skal prøve å muntre opp kompisen Scott i kveldens episode. Klikk på bildet for å se første episode (foto: NRK). 

 Kl. 22.25: Partiløvene (NRK3)

Episode to av den britiske komiserien som opprinnelig heter «Party Animals». Scott, Danny, Ashika og Kirsty er opptatt av kjærligheten, sex, vennskap og husleia ... og av å styre landet. De er nemlig unge rådgivere og lobbyister i Westminister. I kveld besøker Ashika (Shelley Conn på bildet) Scott for å muntre ham opp, og han inviterer henne med på fest. Og fikk du ikke med deg første episode kan du se den på nett-TV.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.