Kveldens beste på TV onsdag

BBC-serie om Europas seigeste regent og desperat husmor på Letterman er blant kveldens heteste tips.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:

 

Kl. 19.45: 60 år med dronning Elizabeth (NRK1)

Dette er en BBC-serie i tre deler om dronning Elizabeth. Denne sommeren feirer hun som den første monark i moderne tid diamantjubileum - 60 år på tronen. Dette første programmet ser nærmere på hennes konstitusjonelle rolle og innflytelse rundt i verden. Programleder Andrew Marr har intervjuet en rekke nøkkelpersoner om dronnningens profesjonelle bragder.   Litt krim fra London utpå kvelden på 16. mai bør funke. Se denne gjengen på NRK1 klokka 21.40. Foto: NBC Universal Studios

Kl. 21.40: Når boblene brister (NRK1)

En ung kvinne blir funnet slått ihjel på parkeringsplassen utenfor sykehuset hvor hun jobbet, og flere spor peker i samme retning. Men det som politiet først mistenker er et oppgjør mellom den drepte og hennes kjæreste, viser seg å være noe helt annet. Dette er plotet i kveldens episode av «Lov og orden» fra London.   David Letterman koser seg veldig på hans «Late Show» i kveld. Gjester er blant andre Eva Longoria og Florence + The Machine.

Kl. 23.10: Letterman (VOX)

Som du kan se av bildet over, så koser David Letterman seg veldig i kveldens show. Han har besøk av den desperate husmoren Eva Longoria, komiker Dreesen og bandet Florence + The Machine. Høres ut som en sending med god prat avbrutt av god musikk.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.