Kveldens beste på TV onsdag

I kveld anbefaler vi BBC-serien om dronning Elizabeths 60 år på tronen, samt premieren på ny amerikansk dokumentarserie.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Serien byr på eksklusive intervjuer med medlemmer av den britiske kongefamilien, samt David Cameron, Tony Blair og president Obama. (Foto: BBC)

Kl. 19.45: 60 år med dronning Elizabeth (NRK 1)

Andre del av BBC-serien om dronning Elizabeths liv og konstitusjonelle virke ser på hvordan dronningen har modernisert monarkiet gjennom de 60 årene hun har sittet på tronen. I første episode blir en drøm til virkelighet for Nikki idet kjæresten Justin Davis frir til henne og de umiddelbart gifter seg foran en stor forsamling. (Foto: ShineReveille)

Kl. 20.30:  Den store overraskelsen (TVNorge)

Premiere! Denne amerikanske dokumentarserien handler om at Howie Mandel, kjent fra  fra "America’s Got Talent", "Deal or No Deal!" og "Howie Do It" hjelper personer som ønsker å overraske sine kjære med å gjøre det følelsesladet og storslått – blant annet ved hjelp av en dansende folkemengde. Alt Monica ønsker seg fra ekspertene Cecilie Lynum og Magne Gundersen er et system som kan hjelpe henne å prioritere riktig. (Foto: TV3)

Kl. 20.30: Luksusfellen (TV3)

Monica har for lengst sluttet å åpne regninger. I stedet bruker hun penger på impulskjøp og reiser, mens inkassogjelden bare øker. Til hverdags strever hun med å være en god mor for sine to barn og må stadig ty til familien for å låne penger til strøm eller mat. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.