Kveldens beste på TV onsdag

Endelig er det duket for finalen i det spennende kappløpet hvor deltakerne har reist verden rundt.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Dronning Elizabeth har regjert siden 1952 (foto: BBC/NRK).

Kl. 19.45 60 år med dronning Elizabeth (NRK 1)

Hvilke øyeblikk i dronningens liv har gjort henne til den regenten hun er blitt? I denne britiske dokumentarserien får vi se nærmere på hvordan tidene har endret seg siden hun besteg tronen i 1952, og hvilke utfordringer hun har møtt. Dette er siste del i serien om dronning Elizabeth - et 'must' for monarki-glade.   Khabat Sarzali og Karim Sabuer er et av tre par som deltar i finalen i The Amazing Race Norge (foto: TV2).

Kl 20.00 The Amazing Race Norge - Finale (TV 2)

Nå skal det snart avgjøres hvem som går av med seieren i vårens største tv-snakkis, nemlig The Amazing Race Norge. Tre par er klare for å kjempe om å komme først til målstreken. Lagene får testet høydeskrekken og grensen for hvor langt de kan presse kroppen fysisk. Innspurten blir luftig, noe vinnerlaget vil huske resten av livet. Ikke gå glipp av finalen! PS. Finalen fortsetter etter nyhetene, været og sporten kl 21.40.   Howie Mandel hjelper personer som ønsker å overraske sine kjære (foto: TVNroge).

Kl. 20.30 Den store overraskelsen (TVNorge)

Amerikanerne er ikke kjent for å spare når de skal lage underholdning. Det skal helst være størst, flottest og best. Og når Howie Mandel hjelper personer som ønsker å overraske sine kjære ved å gjøre det følelsesladet og storslått, da blir det gjerne temmelig grandiost. I kveld er det en far som planlegger en stor overraskelse for noen i familien, og han får blant annet hjelp av en dansende folkemengde.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.