Kveldens beste på TV onsdag

Dette blir en TV-kveld med tre svært ulike problemstillinger.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Ruth Watson hjelper (herskapelige) huseiere i nød (foto: NRK/BBC).

Kl. 19.45 Herskapelig redningsaksjon (NRK 1)

Hva når man eier praktfulle, gamle boliger og ikke har råd til å ta vare på dem? Ruth Watson hjelper 18 huseiere med å finne måter å tjene penger på, samtidig som de sikrer de verdifulle eiendommene for fremtiden. I kveldens episode hjelper hun Cornelia, som har et hus fra 1610.   Jeff Bridges og Julianne Moore i godt slag, får man si (foto: TV3).

Kl. 21.30 «Den Store Lebowski» (Viasat4)

Komedie og thriller i en aldeles herlig miks! Dette er filmen om den avdanka hippien «Dude» Lebowski som fordriver tiden med bowling og venner. Så tar det behagelige livet en brå slutt, da han blir forvekslet med en sleip millionær og to torpedoer dukker opp hjemme hos ham. Er du filminteressert, bør denne filmen være merket som 'sett'.   Adam får sitt livs sjokk - og opplever sitt livs lykke (foto: NRK).

Kl. 23.15 Kalde føtter (NRK1)

Denne britiske serien er et gledelig gjensyn for mange av oss, som fulgte vennegjengen da NRK sendte den i 2004 og 2005.  Serien følger livene til tre par i 30-årene i deres opp- og nedturer som par, venner og uvenner. Serien berører temaer som kreft, barnløshet, utroskap og karrière.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.