Annonse

Kveldens beste på TV mandag

TVNorge kliner til med tre premierer på rekke og rad.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Didrik Solli-Tangen er en av deltakerne som er klare for den tredje kjendisutgaven av 71 ° nord (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 71 ° nord - Norges tøffeste kjendis (TVNorge)

TVNorge har opplevd stor suksess med sin realityserie som ble sendt for første gang i 1999. To ganger tidligere har det blitt sendt en kjendisversjon av virkelighetsdramaet, og i kveld er det altså klart for en ny utgave. Kjendisene som deltar er Stig Inge Bjørnebye, Espen Bredesen, Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli-Tangen, Gustav Nilsen, Trine Rein, Marian Aas Hansen, Phung Ngoc Hang, Vibeke Klemetsen og Anita Valen.   Komiker Thomas Giertsen er klar med sin andre sesong av komiserien «Helt perfekt» (foto: TVNorge).

Kl. 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (TVNorge)

Samme kanal byr på nok en sesongstart - rett etter «71 ° nord»  er det nemlig klart for andre sesong av Thomas Giertsens komiserie, også kalt pute-TV (flaue greier, altså). I kveld får Thomas høre at Evy, som han var på date med for flere år siden, går rundt og kaller ham kjedelig. Thomas er selvsagt fast bestemt på å motbevise dette ...   Britene Trinny og Susannah skal hjelpe nordmenn med stilmessige utfordringer (foto: TVNorge).

Kl. 22.30 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (TVNorge)

Moteguruene har inntatt Norge! I løpet av hele 40 episoder skal Trinny og Susannah besøke norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer - og med en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann. Første stopp i kveld er Oslo, hvor vi møter Tina Avantis Johnsen (38) og Amira Kamal (31).   Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.