Kveldens beste på TV mandag

TVNorge kliner til med tre premierer på rekke og rad.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Didrik Solli-Tangen er en av deltakerne som er klare for den tredje kjendisutgaven av 71 ° nord (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 71 ° nord - Norges tøffeste kjendis (TVNorge)

TVNorge har opplevd stor suksess med sin realityserie som ble sendt for første gang i 1999. To ganger tidligere har det blitt sendt en kjendisversjon av virkelighetsdramaet, og i kveld er det altså klart for en ny utgave. Kjendisene som deltar er Stig Inge Bjørnebye, Espen Bredesen, Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli-Tangen, Gustav Nilsen, Trine Rein, Marian Aas Hansen, Phung Ngoc Hang, Vibeke Klemetsen og Anita Valen.   Komiker Thomas Giertsen er klar med sin andre sesong av komiserien «Helt perfekt» (foto: TVNorge).

Kl. 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (TVNorge)

Samme kanal byr på nok en sesongstart - rett etter «71 ° nord»  er det nemlig klart for andre sesong av Thomas Giertsens komiserie, også kalt pute-TV (flaue greier, altså). I kveld får Thomas høre at Evy, som han var på date med for flere år siden, går rundt og kaller ham kjedelig. Thomas er selvsagt fast bestemt på å motbevise dette ...   Britene Trinny og Susannah skal hjelpe nordmenn med stilmessige utfordringer (foto: TVNorge).

Kl. 22.30 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (TVNorge)

Moteguruene har inntatt Norge! I løpet av hele 40 episoder skal Trinny og Susannah besøke norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer - og med en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann. Første stopp i kveld er Oslo, hvor vi møter Tina Avantis Johnsen (38) og Amira Kamal (31).   Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.