Kveldens beste på TV mandag

Endelig er uken i gang! Få med deg premieren på Dorthe (og pop-Mariann) sitt nye stilprogram, kveldens ferske krim og en tulledokumentarserie.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Dorthe Skappel og Mariann Thomassen er kjent for å kle seg. I serien «Stil» møter de andre som også gjør det (foto: TV 2).

Kl 19.00 Stil (TV 2)

Premiere! Dorthe Skappel møter sitt stilikon og blir gira som en unge, mens Mariann tar pulsen på en subkultur som bare elsker kjoler. Skal du se?   En gutt er forsvunnet på Gotland. Første episode i den nye Maria Wern-serien (foto: TV 2)

Kl 21.45 Maria Wern - en forsvunnet gutt (TV 2) 

Premiere! «Maria Wern» er en svensk dramaserie som bygger på Anna Jansons bøker om kriminalinspektøren Maria Wern på Gotland. Barn forsvinner og dette er bare starten på uhyggen på den gotlandske landsbygda. Men kan Maria konkurrere med siste episode av «Broen» som går klokka 22.00 på NRK1? Hvilken velger du?   Ricky Gervais har laget en tulledokumentar sammen med den kortvokste skuespilleren Warwick Davis. Morsomt og flaut på én gang.

22.30 Life's too short (MAX)

Episode 2 av humor-/dokumentarserien til Ricky Gervais. Dette er den episoden der Johnny Depp dukker opp (du har kanskje sett klippet før?). I tillegg er det Star Wars-bryllup. Hvor kleint blir dette på en skala fra én?  

Her er flere TV-lister:

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder