Kveldens beste på TV mandag

Mandag og tv hører ofte sammen. I kveld er Kiefer Sutherland tilbake med ny serie.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Etappen starter på hesteryggen (foto: TVNorge)

Kl. 20.30 71° nord - Norges tøffeste kjendis (TVNorge)

Kjendisene er nå kommet til Dovrefjell, hvor moskuser, vakker høyfjellsnatur og en beinhard klatreetappe venter på dem. Turen går opp Snøhetta og tre bratte fjelltopper over 2200 meter. Hvordan takler kjendisene det? Det blir en dramatisk episode ...   I kveld er det premiere på serien «Touch» på TV 2 (foto: TV 2).

Kl. 21.40 Touch (TV 2)

Premiere! Endelig er Kiefer Sutherland tilbake på TV 2, etter å ha herjet tv-skjermen som Jack Bauer i spenningsserien «24» i (altfor) mange år. I «Touch» spiller Sutherland enkemann og alenefaren til en stum sønn som viser seg å ha evner helt utenom det vanlige. Dette må vi sjekke ut!   Bli bedre kjent med Magne Furuholmen (foto: NRK).

Kl. 22.30 Dance for Daddy - et portrett av Magne Furuholmen (NRK1)

Magne Furuholmen har mange talenter. Han har blant annet vært med i bandet «a-ha» som herjet hitlister verden over, en suksesshistorie ingen andre norske band kan skryte på seg. I tillegg er han også kunstner og mentor i TV 2-programmet «The Voice». I denne dokumentaren blir vi bedre kjent med ham.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.