Kveldens beste på TV mandag

Kåre Willoch instruerer Hans Olav Brenner i lukeparkering. Det vil du neppe gå glipp av.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Åge Aleksandersen er en av dem vi møter i TV 2-serien om trønderrocken (foto: TV 2).

Kl 20.00 Trønderrock - fra a til nå (TV 2)

Hva ligger egentlig i begrepet trønderrock? I denne dokumentaren følger vi trønderrockens historie fra Prudence, via Åge Aleksandersen og Terje Tyslands solokarrierer til DDE og de nyere trønderrockerne. Her får du se vakre naturbilder, musikalske godbiter, interessante intervjuer og historiske øyeblikk.   Programleder Hans Olav Brenner drar på tur med kjente og kjære skikkelser (foto: NRK).

Kl. 20.30 Brenner - historier fra vårt land (NRK 1)

I kveldens episode tar Kåre Willoch styringen og instruerer programleder Hans Olav Brenner i lukeparkering. Om selve programserien sier Brenner selv at de skal finne ut hva som er i ferd med å skje i norsk kultur. - Vi skal få folk til å ta i bruk banneord i gleden over å ha oppdaget noe nytt.   Are og Iselin har gjort sitt for å ikke ende opp som to døgnfluer ... (foto: TV 3).

Kl. 21.30: Paradise Hotel (TV3)

Tung, tung, lett. Etter å ha brukt mye hjernekapasitet er det på tampen av mandagskvelden helt greit med litt lettbeint underholdning som ikke krever aktivitet fra spesielt mange hjerneceller (sagt på en kjærlig måte). Og der svikter ikke Paradise Hotel! Benk deg i sofaen og bruk tiden til å glede deg over problemstillinger du slipper å ha i livet.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer