Annonse

Kveldens beste på TV mandag

Lettbeint underholdning, alvorlig drama og real putehumor. Akk, hvilken deilig tv-mandag!

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: - Smize! André Leon Talley, Nigel Barker og Tyra Banks er tøffe dommere på jakt etter nye supermodeller (foto: TV3).

Kl. 20.30 Top Model USA (TV 3)

America's Next Top Model er inne i sin attende sesong og er en av de lengstlevende realityseriene i USA. Tidligere supermodell Tyra Banks er stadig på jakt etter nye modeller som skal ta verden med storm. På veien får deltakerne en del flåsete og, skal vi si - spesielle, utfordringer for å tekkes tv-formatet. Underholdende, om ikke annet. I denne episoden er modellene i Marokko, og en av jentene bryter sammen fordi designerklærne ikke passer hennes figur. I ukens fotoshoot blir en av modellene straffet for å prøve å styre showet. Slå av hjernen, og slå på TV 3 klokken 20.30. Det blir et gledelig gjensyn med Borgen (foto: NRK).

Kl. 21.30: Borgen (NRK1)

Sesongpremiere! Og hvilken etterlengtet sesongpremiere det er - Borgen tok Norge med storm da første sesong gikk på NRK i slutten av 2010. Nå er det gått to år siden Birgitte Nyborg ble statsminister, og hun er blitt dreven i jobben. Birgitte er på besøk hos soldatene i Afghanistan da leiren blir angrepet og soldater blir drept. Nå må hun velge mellom retrett eller å svare på angrepet. Snakk om pangåpning - bokstavelig talt!   Sørg for å ha en stor pute i sofaen i kveld (foto: TVNorge).

Kl. 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (TVNorge)

Etter lettbeint og alvorlig underholdning avslutter vi kvelden med deilig putehumor. Thomas og Ines forhold er nede i en av disse berømte bølgedalene. Hun mener at han ikke lytter til henne, og bunnen er nådd når Thomas lar seg smigre av Jaa9 og OnklP og glemmer å plukke opp Ines teaterbilletter. Finn fram puta, og vær glad for at du ikke er Thomas Giertsen?

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.