Kveldens beste på TV mandag

Lettbeint underholdning, alvorlig drama og real putehumor. Akk, hvilken deilig tv-mandag!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: - Smize! André Leon Talley, Nigel Barker og Tyra Banks er tøffe dommere på jakt etter nye supermodeller (foto: TV3).

Kl. 20.30 Top Model USA (TV 3)

America's Next Top Model er inne i sin attende sesong og er en av de lengstlevende realityseriene i USA. Tidligere supermodell Tyra Banks er stadig på jakt etter nye modeller som skal ta verden med storm. På veien får deltakerne en del flåsete og, skal vi si - spesielle, utfordringer for å tekkes tv-formatet. Underholdende, om ikke annet. I denne episoden er modellene i Marokko, og en av jentene bryter sammen fordi designerklærne ikke passer hennes figur. I ukens fotoshoot blir en av modellene straffet for å prøve å styre showet. Slå av hjernen, og slå på TV 3 klokken 20.30. Det blir et gledelig gjensyn med Borgen (foto: NRK).

Kl. 21.30: Borgen (NRK1)

Sesongpremiere! Og hvilken etterlengtet sesongpremiere det er - Borgen tok Norge med storm da første sesong gikk på NRK i slutten av 2010. Nå er det gått to år siden Birgitte Nyborg ble statsminister, og hun er blitt dreven i jobben. Birgitte er på besøk hos soldatene i Afghanistan da leiren blir angrepet og soldater blir drept. Nå må hun velge mellom retrett eller å svare på angrepet. Snakk om pangåpning - bokstavelig talt!   Sørg for å ha en stor pute i sofaen i kveld (foto: TVNorge).

Kl. 22.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (TVNorge)

Etter lettbeint og alvorlig underholdning avslutter vi kvelden med deilig putehumor. Thomas og Ines forhold er nede i en av disse berømte bølgedalene. Hun mener at han ikke lytter til henne, og bunnen er nådd når Thomas lar seg smigre av Jaa9 og OnklP og glemmer å plukke opp Ines teaterbilletter. Finn fram puta, og vær glad for at du ikke er Thomas Giertsen?

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.