Kveldens beste på TV mandag

I dag er det premiere på den direktesendte ettermiddagssatsningen til TV 2, i tillegg skal vi også se på svensk dokumentar og millionlystne turister.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Stian Barsnes Simonsen, Silje Stang og Sarah Natasha Melbye skal guide deg gjennom ettermiddagen på TV 2. (foto: TV 2).

Kl. 17.30 Ettermiddagen (TV 2)

Premiere!  Nå blir det direktesending fra Karl Johan mandag til torsdag. TV 2 byr på norsk innhold med spennende gjester. Programledere er Silje Stang, Sarah Nastasha Melbye og Stian Barnes Simonsen.   Barn for enhver pris? (Foto: SVT/Karin Alfredsson)

Kl. 19.45 Barn for enhver pris (NRK1)

Før måtte barnløse akseptere sin skjebne, men i dag har de mange alternativer. Noen er litt kontroversielle og sågar forbudte i enkelte land. I denne svenske dokumentarserien møter vi et par hvor mannen er infertil, en enslig kvinne som drar til Danmark for inseminasjon, en kvinne som adopterer et embryo og to menn som ber om hjelp hos en indisk surrogatmor.   Tvillingene Frank Hesmyr Falander og Ivar Hesmyr Falander deltar i den norske utgaven av «Amazing Race» (foto: TV 2).

Kl. 20.00 The Amazing Race (TV 2)

Det begynner å tette seg til i denne norske realityserien hvor åtte lag kjemper om å vinne en million kroner.  Denne gangen får alle deltagerne et veivalg, der man enten skal lage en blomsterkrans eller slå i stykker en bananstamme med leggen. Tvillingene Hesmyr Falander sliter med bananstammen - ja, skikkelig ...

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder