Kveldens beste på TV mandag

Mandagene bugner over av serier fra inn- og utland. Det er bare å finne favorittplassen i sofaen!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Disse hustruene spøker man ikke med (foto: Tv3).

Kl. 19.30 Real Housewives of Beverly Hills (TV 3)

I serien 'disse menneskene vet jeg ikke om jeg har så mye til felles med' bringer vi deg  i dag riksmannsfruene i Beverly Hills. Dette er rett og slett en ganske herlig virkelighetsflukt, og derfor anbefales denne realityserien. I kveldens episode truer Taylors mann med å saksøke Camille. Med tårer, bekymring og sinne diskuterer damene om de skal be Taylor bli hjemme fra Kyles årlige «white party». Luksusproblemer er også problemer, med andre ord.   Hvem kommer til finalen i kjendisversjonen? I kveld får vi svaret (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 71° nord - Norges tøffeste kjendis  (TV 2)

Det nærmer seg finale i kjendisversjonen av 71° nord, og de fire gjenværende mennene må i kveld belage seg på en blytung etappe hvor samarbeidsevner og utholdenhet vil være avgjørende. De fire deltakerne konkurerer mot hverandre i to par, og vinnerlaget er sikret plass i neste ukes finale. TV å få godfølelse av!   Våren er kommet i Valdres, og russefeiringen står for tur (foto: NRK).

Kl. 22.30 Valdres Teens (NRK 1)

Vi har fulgt fem veldig forskjellige ungdommer i deres siste år på videregående, og nå er det vår i luften. Russetiden står for døren og det jobbes med å få sponsorer til russebilene og samle knuter i lua. Rektor er imidlertid ikke like begeistret for russens påfunn ... Dette er nestsiste episode i den norsk dokumentarserien.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.