Kveldens beste på TV mandag

I kveld ser du norsk reality, amerikansk-britisk kjærlighetsfilm og dansk drama.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Finale! Hvem er tøffest av Didrik, Gustav og Ole Edvard? (Foto: TVNorge)

Kl. 20.30: 71º nord - Norges tøffeste kjendis (TVNorge)

De kan kun stole på egne ferdigheter, Gustav Nilsen, Didrik Solli-Tangen og Ole Edvard Antonsen, der de skal kjempe seg nordover på Magerøya. Førstemann i mål i Gjesvær sikrer seg én av to høyt-hengende finaleplasser på Nordkapp, der vi etter flere beintøffe uker endelig får svaret: Hvem blir Norges tøffeste kjendis 2012? Vi møter Julianne Moore og Ralph Fiennes i kveldens film Slutten på et forhold. (Foto: Columbia Pictures, Inc)

Kl. 21.00: Slutten på et forhold (TV2 Film)

Handlingen i denne britisk-amerikansk filmen fra 1999 foregår under 2. verdenskrig i London. Forfatteren Maurice Bendix befinner seg sammen med sin elskerinne Sarah, da bombene igjen faller. Sarah finner ham såret og inngår en pakt med Gud om å forlate Maurice dersom han overlever. Hun flykter fra stedet uten forklaring. To år senere møtes de igjen, og Sarah, som nå er alvorlig syk, må igjen stri med sine følelser for elskeren. Vi møter Ralph Fiennes, Stephen Rea, og Julianne Moore i hovedrollene. Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) sliter med privatlivet samtidig som arbeidet som statsminister er i en tung fase. Foto: DR

Kl. 21.30: Borgen (NRK 1)

I fjerde episode i denne populære danske dramaserien er vi er inne i valgkampens siste hektiske dager. Statsminister Birgittes Nyborgs privatliv henger i en tynn tråd, og gjør noe som truer hennes karriere. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.