Kveldens beste på TV mandag

I dag ser vi på amerikanske modeller, britisk romantisk fim og Danmarks beste dramaserie.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Fjorten håpefulle jenter konkurrerer om å bli den neste store supermodellen. (Foto: TV3)

Kl. 20.30:Top Model USA (TV 3)

Sesongpremiere! Alt er klart for sesong 17 - vi møter 14 deltakere fra tidligere sesonger som nå får en ny sjanse til å vinne den ettertraktede tittelen «Top Model". Her blir det krangling, baksnakking, tårer og slit. Kate Winslet spiller hovedrollen som Hanna i The Reader (Foto: IMDb.com)

Kl. 21.00: The Reader (TV2 Film)

Hvor langt vil du gå for å bevare en hemmelighet? Den tyske tenåringen Michael innleder et heftig forhold til den voksne kvinnen Hanna. Forholdet avsluttes like brått som det begynte. Noen år senere blir jusstudenten konfrontert med Hannas belastende fortid, noe som vil prege ham for livet. Skuespillere: Kate Winslet, Ralph Fiennes, Jeanette Hain, Lena Olin, Bruno Ganz. Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen) blir tilbudt en ny jobb, som setter hennes personlige holdninger på prøve. (Foto: DR)

Kl. 21.30: Borgen (NRK 1)

Dansk dramserie på sitt beste! I kveldens episode er vi vitne til en del skitne triks i politikken. Kasper overbeviser statsminister Birgitte Nyborg om at ufine metoder kan hjelpe til å få flertall for et forlik. Blant annet. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.