Kveldens beste på TV mandag

I kveld ser vi sesongpremiere på komiserien Workaholics, dansk drama og britisk ungdomsreality.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Veien fra college til den virkelige verden er ikke lett for gutta i Workaholics. (Foto: MTV Networks)

Kl. 19.00: Workaholics (TVNorge)

Sesongpremiere! Denne amerikansk komiserien handler om tre umotiverte venner som bor sammen og jobber som telefonselgere. Gutta fyller dagene med å gjøre minst mulig på jobb, og mest mulig moro på fritiden. Frihedspartiets Saltum blir plutselig utsatt for vold på åpen gate. (Foto: DR)

Kl. 21.30: Borgen (NRK 1)

I sjette episode av den danske dramaserien er regjeringen i ferd med å komme i orden, når høyresiden, med Svend Åge Saltum i spissen, fremmer et lovforslag om å senke den kriminelle lavalderen. Her risikerer regjeringen å komme i mindretall – og som om ikke det er nok, blir Saltum plutselig utsatt for vold på åpen gate og høster sympati fra befolkningen. Britiske Remzi Tomlin og Bryony Harris blir sendt Buenos Aires i Argentina for en dose god gammeldags søramerikansk oppdragelse. (Foto: BBC Three)

Kl. 22.00: Verdens strengeste foreldre (FEM)

I kveld får vi se første episode av fjerde sesong fra denne britiske realityserien om problem-ungdom. 17 år gamle Remzi Tomlin fra Essex lever på sin far. 16 år gamle Bryony Harris fra Sussex har ekstreme raseriutbrudd og har blitt kastet ut av to skoler. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.