Kveldens beste på TV mandag

Her er våre TV-anbefalinger for i kveld.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Uma Thurman gjorde gult kult i «Kill Bill» (foto: NRK).

Kl. 21.30 Kill Bill (NRK 3)

Elite-snikmorderen Black Mamba våkner opp etter fire år i koma, og tenker kun på én ting. Hevn! Hennes tidligere kollega og sjef, Bill, fra The Deadly Viper Assassination Squad forrådte henne da de på bryllupsdagen hennes brutalt myrdet alle - inkludert henne, den høygravide bruden. Quentin Tarantino står bak denne amerikanske actionfilmen fra 2003, som rett og slett tok verden med storm - mye takket være Uma Thurman i hovedrollen.   Louis Theroux har fått mye oppmerksomhet for sine dokumentarer (foto: NRK).

K 22.30 Louis Theroux - tigeren er løs (NRK 2)

Det skal snart være flere tigre som lever i fangenskap i USA enn som lever fritt i hele Asia. I denne britiske dokumentarserien besøker Louis en mann i Oklahoma som har mer enn 150 tigre, og en kvinne som har en av Amerikas største samlinger med sjimpanser.   David Jason i rollen som Jack Frost. Du husker ham kanskje best som Larkin? (Foto: NRK)

Kl. 23.20 Detektiv Jack Frost (NRK 1)

Litt britisk krim er alltid fint på en lun sommerkveld. Etterforsker Frost har etterforsket en serie med drap som er veldig like noen han undersøkte for seksten år siden. Med to mulige drapsmenn på frifot blir politibetjent Mullet bekymret for Frosts sikkerhet.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.