Kveldens beste på TV lørdag

Vi anbefaler direktesendt artistgalla på TV 2 for de voksne og Amigo Grande for de yngre i kveld.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Stian Barsnes-Simonsen er programleder for Amigo Grande (Foto: NRK).

Kl. 19.55: Amigo Grande (NRK 1)

To familier fra Sotra og Bjung er klare for å kjempe mot hverandre i fjerde program av Amigo Grande. I kveld får en av deltakerne en overraskende telefon midt i konkurransen. Se den svenske rapperen Timbuktu bygge studio for unge musikktalenter i slummen i Dakar på TV 2 kl 21.40. (Foto: Plan Norge)

Kl. 21.40: Artistgallaen (TV 2)

Bistadsorganisasjonen Plan fyller 75 år, og feirer med storslått Artistgalla på  TV 2. Du møter kjente norske og internasjonale artister i lørdagens direktesending fra Oslo. Keira Knightley spiller hovedrollen i filmen Om forlatelse på NRK 1 i kveld.

Kl. 23.15: Film: Om forlatelse (NRK 1)

Er du klar for romantikk i kveld? P3s filmanmelder ga filmen terningkast seks og skrev "Fantastisk hjerteskjærende!" om denne filmen fra 2008. Han rangerer den på linje med romansefilmer som ”Romeo og Julie”, ”Den engelske pasienten” og ”Titanic”. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.