Kveldens beste på TV lørdag

Plutselig har det dukket opp mange repriser i TV-programmet på lørdagskvelden. Men ikke fortvil, det er noen blodferske program også. Og kveldens utvalgte reprise er en skikkelig godbit.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å brukeSOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: To familier konkurrerer om én sydentur. Klikk på bildet for å lese mer og se gamle episoder. (Foto: NRK)

Kl 19.55: Amigo Grande (NRK1)

Barne-TV-fjeset Stian Barsnes-Simonsen og game showet hans har blitt voksne. Før het det «Amigo», men nå som hele familien er med heter det «Amigo Grande». Dette er altså moro for hele familien, og tre generasjoner er med på hvert lag. I kveld må faktisk de to konkurrerende familiene hjelpe Stian med å fjerne en grevling fra taket (!).   Alba digger Atle Pettersen og Truls og Klaus fikser det slik at hun får møte sitt store idol. Klikk på bildet og les mer. (Foto: TV 2)

Kl. 20.00: Kvelden er din (TV2)

Premiere! Truls Svendsen og Klaus Sonstad skal hjelpe vanlige folk med å få drømmene sine oppfylt. Med skjult kamera eller gjennom nøye planlagte opplegg i tv-studio, overrasker Truls og Klaus de intetanende hverdagsheltene og gir dem det de fortjener. Dette blir nok både rørende og litt flaut, og det er det vel den type TV som er best?   En godbit i natten - Elvis, Elvis og bare Elvis.

Kl. 00.10: Elvis - store øyeblikk (NRK2)

Kveldens (eller strengt tatt nattens) reprise. Se Elvis Presleys klassiske låter fra 50- og 60-tallet - vist i sin helhet! Låtene er hentet fra spillefilmer, konserter og TV-opptredener. I kveldens program følger vi kongen fra hans TV-debut, som både sjokkerte og henrykket hjemlandet, og frem mot perioden før hans død i 1977. Selv om det er midt på natten må det være lov å skru opp lyden her og synge og danse med.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.