Kveldens beste på TV lørdag

I kveld anbefaler vi svensk humor, en edruelig realityserie og litt Skappel og Harket for å krydre det hele på slutten av kvelden.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Svensk humor i Norge - funker det? (Foto: TV 2).

Kl. 19.30 Gustafsson 3. etg (TV 2)

Om du likte Robert Stoltenbergs «Borettslaget» er vel i grunnen sjansen stor for at du også liker denne serien til Sveriges morsomste mann, Robert Gustafsson. I denne komiserien møter vi tre ulike personligheter fra ulike generasjoner, som alle spilles av den populære komikeren.   Gutta har gjort det skarpt i årets sesong av «Mesternes Mester» (foto: NRK).

Kl. 20.25 Mesternes Mester (NRK1)

En av de mest edruelige og kredible realityseriene norsk TV har å by på. Konkurransen tilspisser seg, og de fem gjenværende deltakerne har finalen i sikte og må vise hva de er gode for. På menyen står bueskyteløp, hjernegolf og en komplisert labyrint som krever full konsentrasjon og en god porsjon smidighet.   En gang var han utvilsomt landets største kjendis, så hvem vil vel ikke høre de store hemmelighetene fra Morten Harkets liv? (Foto: TV 2)

Kl. 21.40: Morten Harket - mannen bak myten (TV 2)

Kjendisenes bestevenninne Dorthe Skappel drar sammen med Morten til Rio, hvor det blir party, stille stunder med gitaren i vannkanten,  og et «unikt innblikk i hva som har gjort ham til akkurat den han er» ifølge programomtalen. Programmet faller sammen med at Harket gir ut ny soloskive «Out of my hands» denne uka.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.