Kveldens beste på TV lørdag

En bra kveld for alle fans av britisk humor - ikke gå glipp av Monty Python og Absolutt fabelaktig.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: John Cleese ser tilbake på Monty Pythons eksepsjonelle karriere. (Foto: BBC)

Kl. 19.05: Monty Pythons verden (NRK2)

Til alle Mony Python-fans - gled dere! NRK2 sender første del av dokumentarserien om gruppa som for 41 år siden revolusjonerte komedien. Serien inneholder nye og åpenhjertige intervjuer med alle de gjenlevende medlemmene. Carola dukker opp i Kvelden er din på TV 2 kl 20.00. (Foto: TV 2)

Kl. 20.00: Kvelden er din (TV 2)

Truls Svendsen og Klaus Sonstad hjelper i kveld Sigrun Saltbones  fra Kristiansand å få oppfylt drømmen sin. Hun har viet livet sitt til flyktninger, sang og musikk. I kveld får hun synge i studio med hjelp av selveste Carola! Bubble, Saffy, Edina, Mother og Patsy er tilbake i Absolutt fabelaktig. (Foto: BBC)

Kl 22.45: Absolutt fabelaktig: OL-spesial (NRK1)

Etter 20 år er det britiske komikerparet Eddy og Patsy tilbake på skjermen! De er bittelitt eldre, men mye klokere. Etter sine overdrevne, skandaløse innfall fra motebransjen, kaster de seg nå over OL i London. Eddy leier ut huset sitt til en meget viktig person, og damene ypper seg overfor et par britiske atleter, slik bare de er i stand til. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.