Annonse

Kveldens beste på TV lørdag

I kveld er det ikke mindre enn tre premierer (to sesongpremierer og en helt fersk godbit). Skal du se koselig kjendis-TV, tulledokumentar om OL eller en TV-serie om et (halvveis) fiktivt band?

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Bret og Jemaine er tilbake med sesong 2 av «Flight of the Conchords» i kveld. (Foto: Imdb.com)

19.30: Flight of the Conchords (NRK 3)

Sesongpremiere! «Flight of the Conchords» er den morsomme, litt nerdete og pussige humorserien om folk/rock-duoen fra New Zealand som prøver lykken i New York. Hovedrollekarakterene Bret og Jemaine er nå tilbake i den andre (og tilsynelatende siste) sesongen på NRK3. Får de damene, platekontrakt og suksess i storbyen?   Bjarne Brøndbo er gjest hos Nadia Hasnaoui i vårens første sending av «Litt av et liv». (Foto: NRK)

21.25: Litt av et liv (NRK1)

Sesongpremiere! Nadia Hasnaoui er tilbake med sesong 2 av serien der vi møter kjente fjes fra Norges kultur- og samfunnsliv. I tillegg til en prat med kjendisene selv får vi innblikk i livene deres via historier og møter med deres nærmeste venner og familie. I kveld kommer DDEs Bjarne Brøndbo, og da blir det blir sikkert liv.   Hvordan lage et OL? Det er ikke lett, skal vi tro tulledokumentaren «London 2012» som starter i kveld. (Foto: NRK)

22.30: London 2012 (NRK1)

Premiere! Sommerens OL i London nærmer seg med stormskritt, er det tid nok til alt som må fikses? Hadde denne tulledokumentaren om OL-forberedelsene vært norsk hadde den kanskje hett «Lillyhammer», eller noe sånt.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.