Kveldens beste på TV lørdag

I kveld er det ikke mindre enn tre premierer (to sesongpremierer og en helt fersk godbit). Skal du se koselig kjendis-TV, tulledokumentar om OL eller en TV-serie om et (halvveis) fiktivt band?

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Bret og Jemaine er tilbake med sesong 2 av «Flight of the Conchords» i kveld. (Foto: Imdb.com)

19.30: Flight of the Conchords (NRK 3)

Sesongpremiere! «Flight of the Conchords» er den morsomme, litt nerdete og pussige humorserien om folk/rock-duoen fra New Zealand som prøver lykken i New York. Hovedrollekarakterene Bret og Jemaine er nå tilbake i den andre (og tilsynelatende siste) sesongen på NRK3. Får de damene, platekontrakt og suksess i storbyen?   Bjarne Brøndbo er gjest hos Nadia Hasnaoui i vårens første sending av «Litt av et liv». (Foto: NRK)

21.25: Litt av et liv (NRK1)

Sesongpremiere! Nadia Hasnaoui er tilbake med sesong 2 av serien der vi møter kjente fjes fra Norges kultur- og samfunnsliv. I tillegg til en prat med kjendisene selv får vi innblikk i livene deres via historier og møter med deres nærmeste venner og familie. I kveld kommer DDEs Bjarne Brøndbo, og da blir det blir sikkert liv.   Hvordan lage et OL? Det er ikke lett, skal vi tro tulledokumentaren «London 2012» som starter i kveld. (Foto: NRK)

22.30: London 2012 (NRK1)

Premiere! Sommerens OL i London nærmer seg med stormskritt, er det tid nok til alt som må fikses? Hadde denne tulledokumentaren om OL-forberedelsene vært norsk hadde den kanskje hett «Lillyhammer», eller noe sånt.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.