Kveldens beste på TV lørdag

Nordmenn elsker sykling, og i kveld er «Giroen» i gang!

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Kommentatorene Christian Paasche (t.v) og Johan Kaggestad skal snakke TV-seerne gjennom en av årets store sykkel-begivenheter, Giro d'Italia. Første etappe i dag! Foto: TV 2

Kl. 17.30: Giro d'Italia: 1. etappe (TV 2)

I motsetning til fotball, klager svært få på at det er for mye sykkelsport på TV. Alle liker å se på sykling! I dag starter den nest største årlige happeningen i sykkelkretser, nemlig «Italia rundt». «Giroen» starter i år på Jylland, med en tempoetappe som altså sendes klokka 17.30 i ettermiddag. Sendingen fortsetter fram til klokka 20.00 - etter pause for nyhetene.   Tove Elisabeth Hagen blir lurt trill rundt av Freddy dos Santos i kveldens utgave av «Kvelden er din». Foto: TV 2

Kl. 20.00: Kvelden er din (TV 2)

De velkledde herrene Truls Svendsen og Klaus Sonstad lurer og overrasker videre i kveld. Tove Elisabeth (32) blir rundlurt av sin store helt Freddy dos Santos, Karoline (15) får synge duett med Chris Medina, og Jørund (40) fra Trondheim får synge sammen med Vassendgutane. Og mer til.   Morse og Lewis dukker opp på skjermen i kveld.

Kl. 22.10: Inspector Morse (VOX)

Masse filmer å se i kveld, men går du får en litt kjappere krim-variant, så er det vanskelig å motstå inspektør Morse. I denne episoden rystes det akademiske miljøet i Oxford av et kaldblodig mord. Lewis er med, så dette ordner seg nok!  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.