Kveldens beste på TV lørdag

Hva har Erik Thorsvedt, Dorthe Skappel og mannen som avslørte USAs løgner i Vietnamkrigen til felles? Absolutt ingen ting. Men alle dukker opp på TVen din i kveld!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Erik Thorstvedt med barna: Fra venstre bak: Alexander, Charlotte og Gina. Foran: Leah og Kristian. Fotograf : Erik Dyrhaug, NRK

Kl. 20.25: Litt av et liv (NRK1)

I kveld inviterer Nadia Hasnaoui Erik Thorstvedt til studio, hvor det blir en time med «overraskende møter, rørende taler og morsomme tilbakeblikk». Det blir hyggelig! I tillegg blir det sikkert noen morsomme, gamle fotballklipp.   Hvis du lurer på hva Dorthe Skappel skal ha på seg i kveld, så får du vite det circa klokka 21.40. Foto: Fredrik Arff / TV 2

Kl. 21.40: Gullruten (TV 2)

I kveld leder Dorthe Skappel TV-mediets prisbonanza «Gullruten» for 13. gang. Det skjer med storslagent show i Grieghallen i Bergen. Det blir garantert severdig, siden de aller fleste kjendisene i Norge er nominert. Den komplette lista over nominerte finner du her.   For den amerikanske regjeringen var Daniel Ellsberg USAs farligste mann under Vietnamkrigen. Se hvorfor på NRK2 klokka 23.45.

Kl. 23.45: Den farligste mannen i USA (NRK2)

Nei, dette er ikke lørdagskrimmen, men en dokumentar om Daniel Ellsberg. Han avslørte amerikanske myndigheters løgner om Vietnamkrigen, og i dokumentaren fra 2009 får vi høre hele historien om hvordan han fikk tak i papirene og ga de videre til New York Times. Og president Nixons forsøk på å stoppe han.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.