Annonse

Kveldens beste på TV lørdag

En herlig absurd film, en dusjkabinettskytende komiker og et hyggelig gjensyn.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Dette er våre tv-favoritter i kveld: Hyggelig gjensyn: TVNorge sender «Ullared» i reprise, og første episode går i dag. (Foto: TVNorge)

Kl. 17.00: Ullared (TV Norge)

Hvis du ennå ikke har sett dokumentarserien og de ansatte og kundene ved det enorme lavpris-shoppingsenteret Gekås i Ullared i Sverige, så benytt anledningen nå - TV Norge sender serien i reprise, og første episode får du klokka 17. 10 år siden: Kristian Valen og Elin Tvedt var kjærester da dette bildet ble tatt i 2002. I kveld stiller hun som gjest når Valen portretteres i «Litt av et liv» på NRK. (Foto: Scanpix)

Kl. 20.25: Litt av et liv! (NRK)

Nadia Hasnaoui portretterer norske kjendiser hver lørdag kveld denne våren. I kveld har turen kommet til Kristian Valen, og i løpet av den drøye timen får du både møte familie, venner, kolleger og eks-en Elin Tvedt. Da kommer det blant annet frem hvordan «superparet» lurte norsk kjendispresse med en falsk graviditetstest.

Kl. 21.00: Being John Malkovich (TV 2 Filmkanalen)

I denne herlig absurde svarte komedien fra 1999 finner Craig Schwartz (spilt av John Cusack) en portal som leder ham inn i skuespilleren John Malkovichs hode, hvor han kan se seg om i et kvarter før han blir kastet ut. Craig er forelsket i en kollega som ikke gjengjelder følelsene hans, og han viser henne portalen. De bestemmer seg for å la andre gå gjennom portalen mot at de betaler en inngangsbillett på 200 dollar. Det høres like merkelig ut som det er - og i tillegg er det veldig morsomt. En klassiker.