Kveldens beste på TV lørdag

En herlig absurd film, en dusjkabinettskytende komiker og et hyggelig gjensyn.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Dette er våre tv-favoritter i kveld: Hyggelig gjensyn: TVNorge sender «Ullared» i reprise, og første episode går i dag. (Foto: TVNorge)

Kl. 17.00: Ullared (TV Norge)

Hvis du ennå ikke har sett dokumentarserien og de ansatte og kundene ved det enorme lavpris-shoppingsenteret Gekås i Ullared i Sverige, så benytt anledningen nå - TV Norge sender serien i reprise, og første episode får du klokka 17. 10 år siden: Kristian Valen og Elin Tvedt var kjærester da dette bildet ble tatt i 2002. I kveld stiller hun som gjest når Valen portretteres i «Litt av et liv» på NRK. (Foto: Scanpix)

Kl. 20.25: Litt av et liv! (NRK)

Nadia Hasnaoui portretterer norske kjendiser hver lørdag kveld denne våren. I kveld har turen kommet til Kristian Valen, og i løpet av den drøye timen får du både møte familie, venner, kolleger og eks-en Elin Tvedt. Da kommer det blant annet frem hvordan «superparet» lurte norsk kjendispresse med en falsk graviditetstest.

Kl. 21.00: Being John Malkovich (TV 2 Filmkanalen)

I denne herlig absurde svarte komedien fra 1999 finner Craig Schwartz (spilt av John Cusack) en portal som leder ham inn i skuespilleren John Malkovichs hode, hvor han kan se seg om i et kvarter før han blir kastet ut. Craig er forelsket i en kollega som ikke gjengjelder følelsene hans, og han viser henne portalen. De bestemmer seg for å la andre gå gjennom portalen mot at de betaler en inngangsbillett på 200 dollar. Det høres like merkelig ut som det er - og i tillegg er det veldig morsomt. En klassiker.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.