Kveldens beste på TV lørdag

Lørdagskveld med sport, koseprating og DDE.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Kåre Conradi er gjest i kveldens utgave av «Litt av et liv». Foto: Erik Dyrhaug / NRK

Kl. 20.25: Litt av et liv (NRK1)

En solid dose for TV-seere med sans for det lett søtladne. «Litt av et liv» er en variant av «This is your life» og andre avleggere, hvor Nadia Hasnaoui møter norske kulturpersonligheter. Denne gangen er det Kåre Conradi som sitter i sofaen og får rørende opplevelser.   Jubileumskonsert med DDE i beste sendetid på NRK1 i kveld. De har «rai'et» i 20 år. Foto: Høylandet Film & TV Produksjon

Kl. 21.30: DDE 20 års jubileumskonsert (NRK1)

Som kjent kan man mene hva man vil om DDE. Men de har altså gledet brisne nordmenn (og noen utlendinger) i 20 år, og har spilt over 2500 konserter rundt om i landet. Eventyret feires med en jubileumskonsert i Olavshallen i Trondheim, hvor også Nidarosdomens Guttekor og TrondheimSolistene deltar sammen med en rekke andre musikervenner.  

Kl. 23.20: Friidrett: Diamond League (NRK 1)

Selv om gradestokken antyder noe annet, er vi altså inne i en sommermåned, og i TV-sammenheng så er det lite som er så sommerfølelse-fremkallende som friidrett. I kveld sender NRK1 fra Diamond League-stevnet i Eugene i USA. Ta det som en oppvarming til neste ukes Bislett Games, og se gjerne videoen over som en aperitif - med 3000 meter hinder for folk som tror de er høner og 100 meter for folk uten retningssans.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.