Annonse

Kveldens beste på tv fredag

Duellrundene er i gang i «The Voice», Skavlan får besøk av en frustrert (?), svensk Hollywoodfrue og kvelden avsluttes med menneskets kamp med vill natur. Fredags-TV for alle, slik vi ser det.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Disse skal duellere i kveldens episode - klikk på bildet for å lese mer. (Foto: TV 2)

Kl 20.00 - The Voice: Norges beste stemme (8) (TV 2)

Sangtalentene skal duellere. Mentorene må pare opp deltakerne i duetter, og så velge hvem som skal få fortsette i konkurransen. Det blir nok drama.   Denne svenske Hollywoodmammaen gjester Skavlan. Kan vi håpe på at hun danser litt i kveld også?

Kl 21.25 - Skavlan (10) (NRK1)

Maria Montazami kommer altså. Blir det full krasj med den britiske feministen Caitlin Moran? Hva tenker evolusjonspsykologen Steven Pinker om realitykjendismammaen? Blir det for våsete kan du sikkert stole på at komiker og forfatter Are Kalvø kommer med noen spisse kommentarer på nynorsk. Og det kan man jo trenge på en fredagskveld. Svenske Frida Hyvonen er musikalsk gjest.  

Carina Olset er kjent fra barne-TV og leder sendingene fra vinterens villeste eventyr, Finnmarksløpet. Klikk på bildet for de siste sakene om løpet. (Foto: NRK)

Kl 23.25 - Finnmarksløpet (NRK1)

Europas tøffeste og lengste hundeløp foregår akkurat nå. Hvem vinner? Følg dramatikken med Carina Olset. På NRKs sider kan du følge de GPS-merkede hundespannene på kartet, sjekke hvem som leder og lese de siste nyhetssakene om Finnmarksløpet.  

Her er flere TV-lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler)

Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.