Kveldens beste på TV fredag

Tårer og hysteri med skjult kamera og barne-TV-Margrethe, fredagstalkshow med Lindmo og halvgal britisk humor. God TV-fredag, folkens!

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: m_WRFJwGsbYMed skjult kamera og rare utkledninger overrasker Super-Margrethe finaledeltakerne i MGPjr. Klikk på bilde for å lese mer om årets artister. (Foto: NRK)

 Kl 19.00: MGPjr. Spesial: Overraskelsene (NRK Super)

Hvordan er det å få høre at du skal bli med i Melodi Grand Prix jr? Barne-TV-heltinnen Margrethe har forkledd seg og overrasker 10 heldige og talentfulle unger. Forvent deg tårer, latter og masse entusiasme. Dette bør du se med ungene.   Anne Lindmo og talkshowet hennes med samme (etter)navn har byttet dag, og dukker opp på fredag den 13. denne uken.

Kl. 21.25: Lindmo (NRK 1)

Ny dag, men samme dame og samme konsept. Gjester, småprat og litt musikk. Det er jo det som skal til for et fredagstalkshow. Og siden det er fredag snakker Mads Ousdal og Christian Skolmen om kunsten å feste. En av verdens beste dansere og Norges ukjente filmstjerne, Guro Nagelhus Schia kommer også. Og Linnea Dale, kjent som eks-Idol og «hun som synger på de DonkeyBoy-låtene» står for musikken.   Australsk filosofi fra Monty Python - her er en smakebit.

Kl. 21.30: Monty Python Live at the Hollywood Bowl (Canal 9)

Liveopptak av Monty Pythons sceneshow fra 1982. Kjente og kanskje noen glemte knallsketsjer fra komikergruppa. Her blir det sang, tøv, latterkrampe og  fascinerende interaksjon med 80-tallspublikumet. En perfekt avslutning på uka.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.