Kveldens beste på TV fredag

Nervene på høykant i The Voice, fredagsprat i sofaen til Lindmo og historisk og heftig drama litt utpå kvelden. Hvorfor gå ut når du kan sitte inne med fjernkontrollen?

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Hvem skal videre til liverundene i The Voice? Tøffe valg og de siste duellrundene venter (foto: TV 2)

Kl. 20.00: The Voice - Norges beste stemme (TV 2)

Sangtalenter, drama og tøffe valg. Vårens sang-reality når et viktig vendepunkt når duellrundene avsluttes. Fra neste uke går programmet live og i kveld plukkes de siste finaledeltakerne ut. Velger mentorene rett? Går din favoritt videre?   Fy fredag, ny sending med Lindmo i godstolen (foto: NRK).

Kl. 21.25: Lindmo (NRK1)

Fredag = talkshow. Ståle Solbakken har fått sparken og forteller Lindmo og Norge om ti måneders unntakstilstand som trener i FC Köln. Andre gjester er Mona Halvorsen og Rune "Supern" Olsgaard, som skal dele sin lidenskap for mekking og gamle biler, og ekteparet Loveleen og Johnny Brenna. Med andre ord, litt lett og litt tungt. Og musikken tar de sjarmerende hiphoperne Envy seg av.   Henrik VIII (altså den åttende, han med alle damene) legger an på nok en frøken. Hvor lenge varer hun? (Foto: NRK).

Kl. 23.15 Tudors (NRK1)

Vi gikk rett og slett glipp av premieren på sesong 3 av Tudors forrige fredag. Huff og huff. Vi beklager! Vel, Henrik VIII er tilbake, og sjarmerer (fortsatt) damene i senk. På den litt mer offentlige arenaen sliter kongen med et kirkeopprør. Forvent deg intriger, begjær, fantastiske kostymer og en sjarmerende drittsekk i hovedrollen.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.