Kveldens beste på TV fredag

Finn frem favorittmaten, krøll deg sammen i sofaen og gjør deg klar for en digg fredag foran TV-en.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Noen mennesker er så lenge på sjøen at de blir landsyke når de setter foten på landjorda (foto: NRK).

Kl. 20.05 Verda vi skaper (NRK 1)

Som vi alle vet, er mennesket et dyr som må ha luft og som ikke overlever i havet. Men visste du noen mennesker er så lenge på sjøen at de blir landsyke når de setter foten på landjorda? I denne engelske naturserien fra BBC tar vi en titt på hvordan mennesker lever i ulik natur – fra Arktis til jungel, fra vann til ørken, og fra kyst til fjell.   I kveld må Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche gi fra seg makten - nå er det seerne som bestemmer (foto: TV 2).

Kl. 20.00 The Voice - Norges beste stemme (TV 2)

Endelig er det klart for direktesendinger! Frem til nå har mentorene bestemt hvem som fortjener å gå videre i den tøffe sangkonkurransen. Men nå er det opp til oss å bestemme hvem som går videre. Det var på tide ...   Denne mannen heter Graham Norton, og han er veldig morsom (foto: TVNorge).

Kl. 23.45 The Graham Norton Show (TVNorge)

Sesongpremiere! Riktignok er dette sesong elleve av The Graham Norton Show, men premiere er premiere. Som vanlig er det pakket med gromkjendiser i sofaen hos den blide briten. I kveld tar Cate Blanchett, Ewan McGregor, Michael Sheen, Matt Lucas og Keane turen til talkshowverten.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.