Kveldens beste på TV fredag

Finn frem favorittmaten, krøll deg sammen i sofaen og gjør deg klar for en digg fredag foran TV-en.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Noen mennesker er så lenge på sjøen at de blir landsyke når de setter foten på landjorda (foto: NRK).

Kl. 20.05 Verda vi skaper (NRK 1)

Som vi alle vet, er mennesket et dyr som må ha luft og som ikke overlever i havet. Men visste du noen mennesker er så lenge på sjøen at de blir landsyke når de setter foten på landjorda? I denne engelske naturserien fra BBC tar vi en titt på hvordan mennesker lever i ulik natur – fra Arktis til jungel, fra vann til ørken, og fra kyst til fjell.   I kveld må Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche gi fra seg makten - nå er det seerne som bestemmer (foto: TV 2).

Kl. 20.00 The Voice - Norges beste stemme (TV 2)

Endelig er det klart for direktesendinger! Frem til nå har mentorene bestemt hvem som fortjener å gå videre i den tøffe sangkonkurransen. Men nå er det opp til oss å bestemme hvem som går videre. Det var på tide ...   Denne mannen heter Graham Norton, og han er veldig morsom (foto: TVNorge).

Kl. 23.45 The Graham Norton Show (TVNorge)

Sesongpremiere! Riktignok er dette sesong elleve av The Graham Norton Show, men premiere er premiere. Som vanlig er det pakket med gromkjendiser i sofaen hos den blide briten. I kveld tar Cate Blanchett, Ewan McGregor, Michael Sheen, Matt Lucas og Keane turen til talkshowverten.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.