Kveldens beste på TV fredag

Ut i naturen, garantert tåredryppende semifinale i «The Voice» og helaftens film.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Her er kveldens semifinalister. Se hva de skal synge ved å klikke på bildet. Foto: TV 2

Kl. 20.00: The Voice - Norges beste stemme (TV 2)

Semifinale i «The Voice». I kveld mentorene og seernes stemmer legges sammen før det blir klart hvem som går videre til finalen 25. mai. Åtte deltagere skal bli til fire, bare en deltaker fra hvert mentorlag.   Ville du spist en sånn en? Se 4. episode i BBCs naturserie «Verda vi skapar». Foto: BBC

Kl. 20.05: Verda vi skapar (NRK1)

Du må nesten velge selv: «The Voice» eller dette: For er det noen som kan lage naturprogrammer, så er det BBC. «Verda vi skapar» - eller «Human Planet: Jungles» - er intet unntak. Vi blir tatt med på besøk til mennesker som lever i verdens regnskoger: Matis-indianarane i Brasil, Tete-folket i Kongo og Piaroaen i Venezuela. De lever i områder med flere plante- og dyrearter enn andre steder på kloden, men det er likevel vanskelig å skaffe seg føde.  

Kl. 21.30: Åndenes hus (FEM)

Her har du sjansen til å bruke mesteparten av fredagskvelden på en kritikerrost filmatisering av Isabel Allendes bok som alle føler at de burde lest. Bille August fikk med seg folk som Meryl Streep, Glenn Close, Jeremy Irons, Winina Ryder, Antonio Banderas og Vanessa Redgrave da han laget filmen, så det er ikke noe å si på lagoppstillingen! «Åndenes hus» gikk på kinoene i 1993.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.