Kveldens beste på TV fredag

Super-helgen starter med «The Voice»-finale i kveld. Og etter det bare fortsetter festen!

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Hanne Sørvaags «elev» Hege Øversveen er klar for «The Voice»-finale i kveld. Klikk på bildet, så får de se hva finalistene skal synge. Foto: Robert Dreier Holand / TV 2

Kl. 20.00: The Voice - Norges beste stemme (TV 2)

Endelig finale i «The Voice»-kampen. Fire deltakere synger to sanger hver. Måtte den beste vinne. Dette er bare starten på en super-helg som også inkluderer Eurovision Song Contest-finale og Norge-England i fotball - og «tropevarme» og langhelg. Her må det prioriteres! Selve avgjørelsen av «The Voice» starter klokka 21.45.  

Kl. 21.30: Thelma & Louise (FEM)

Dersom det er lenge siden du har sett denne klassikeren fra 1991, så er det bare skru på FEM klokka halv ti. Dette er selvsagt historien om de to kvinnene som er møkklei gubbene sine og drar på en liten bilferie. Det går skikkelig galt, men på en morsom måte. Susan Sarandon og Geena Davis spiller hovedrollene, men vi møter også noen mannfolk, som for eksempel Harvey Keitel og Brad Pitt.  

Kl. 00.20: The Doors - L.A. Woman (NRK1)

Ingen grunn til å gå og legge seg tidlig i kveld, helgen varer jo helt til tirsdag. Denne timeslange dokumentaren handler om den siste plata til Jim Morrison og gjengen, «L.A. Woman», fra 1971. Plata inneholder klassikere som «Love Her Madly» og «Riders on the Storm», og vi følger prosessen som ble avsluttet bare tre måneder før Morrison ble funnet død i Paris. På med syrebrillene og opp med TV-lyden!  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.