Kveldens beste på TV fredag

Det er meget mulig fotball-EM starter i dag. For de av dere som ikke kunne brydd dere mindre så lar vi cup være cup og tipser om det andre som går på TV.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Petski prøver seg som stand up-komiker. Hvor vanskelig kan det være?

Kl. 19.30: Magnus og Petski tester jobber (NRk3)

Premiere! Finsk (!) underholdningsserie. Ikke akkurat fjernsynsteater (håper vi). Magnus Silfvenius og Peter Westerholm er fordomsfulle, men morsomme. De prøver seg i ulike yrker. Å være profesjonell fotballspiller - det kan da ikke være så vanskelig?   Livet på steppelandet er tema i kveldens fantastiske naturserie «Verda vi skaper» (NRK)

Kl. 20.05: Verda vi skaper (NRK 1)

Britisk dokumentar. «Verda vi skaper» (Human World) er nok en strålende BBC/Discovery-serie. Den er vist på tv i 23 land og ble nominert til sju BAFTA-priser. Kveldens episode (nummer seks av åtte) dreier seg altså om det tøffe livet for mennesker og dyr på steppelandet. Bildet over viser en intro til hestehold på mongolsk vis. Enda tøffere er kanskje Dorobo-folket, vist i toppbildet i denne artikkelen; de stjeler mat fra løver. Løver!   Det er visst ikke lett å være en ærlig snut. Kanskje detektiv Aurelio Zen (Rufus Sewell) får hjelp av Tania Moretti (Caterina Murino)? (foto: NRK).

Kl. 21.30: Detektiv Aurelio Zen (NRK1)

Premiere! Britisk krimserie i tre deler. Detektiv Aurelio Zen synes det er tøft å være den eneste ærlige politimannen i Roma. Han blir sendt til landsbygda for å etterforske et mord som kan utløse en politisk skandale. Men Zen trosser presset og tar seg tid til å flørte med datteren til politisjefen. På toppen av det hele er en gammel kjenning av Zen ute etter hevn.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.