Kveldens beste på søndag

Kveldens TV-høydepunkter inkluderer en alkoholisert superhelt, onkler i Amerika og mat i Kairo.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Dette er våre favoritter i kveld:

21:00: Hancock (TV 3)

Actionkomedie fra 1998 med Will Smith og Charlize Theron i hovedrollene. John Hancock er en avdanket og svært upopulær superhelt som nok har sett bedre dager. Han kan fly, slåss og takle alle slags mulige fysiske angrep med superkreftene sine. Problemet er likevel at Hancock er en ufordragelig alkoholiker. Når han tilfeldigvis klarer å redde PR-agenten Rays liv, tilbyr han seg å gjøre noe med superheltens noe frynsete rykte. Dansken og Fingeren er i USA for å spore opp kjendisslektninger.

21:30: Onkel Amerika (3) (Viasat 4)

Norsk underholdningsserie. 800 000 nordmenn forlot på 1800-tallet det som den gang var et fattig Norge og reiste til Amerika for å prøve lykken. Dette er episoden hvor programlederne Thomas «Fingern» Gullestad og Esben «Dansken» Selvig forsøker å spore opp den hittil ukjente cheerleader-slektningen til Jens Stoltenberg. Ikke nok med det, de skal også bekjempe kriminalitet sammen med superhelter, drikke mjød og jakte spøkelser i hjemsøkte hus. Bedre kan det nesten ikke bli. Fredrik Græsvik og mesterkokken Tom Victor Gausdal jakter verdens farligte måltid.

21:45: Til bords med fienden (4) (TV 2)

Norsk dokumentarserie.  Fredrik Græsvik og mesterkokken Tom Victor Gausdal reiser verden rundt i konfliktområder på jakt etter «verdens farligste måltid». Duoen er denne gangen i Kairo midt under demonstrasjonene hvor Græsvik allerede er på jobb for TV 2. Mens de vandrer midt på Tahrir-plassen begynner stemningen å endre seg dramatisk blant folkemengden. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.