Krepsen (22.juni . - 23.juli) 2014

Dette sier stjernene om Krepsen i 2014.

(upublisert) Opprettet
krepsen Generelt Dette blir ikke et kjedelig år. Det tror jeg at jeg kan love deg. Antagelig blir det heller det motsatte. 2014 blir et år hvor du må ta stilling til mange uforutsette endringer som skjer i livet ditt. Det blir viktig at du styrker din indre ro, selvtillit og kraft. Dette kan gjøres på mange måter, men jeg råder deg til å skaffe deg større forståelse og visdom om åndelige og spirituelle verdier i livet. Å meditere daglig blir viktig. Hus, hjem og familie blir et område som vil kreve mye av din fokus. På et fysisk plan, betyr det at du bør legge vekt på sikkerhet, reparasjoner og vedlikehold i boligen din. På et mer indre plan, blir det viktig at du greier å beholde ro, fred og fordragelighet blant familiemedlemmene. Spesielt i de syv første måneden i 2014 kan det komme tilsynelatende unødige, men hissige diskusjoner. Ikke en tid for å flytte.

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: Yrke og karriere har vært ganske så ustabilt for mange de siste årene. Flere har skiftet beite, og mange til det bedre. Tenker du på å skifte jobb i år, vent til etter sommeren. Da er du mer heldig for å si det slik, med både jobb og penger. Men egentlig er du en rastløs sjel for tiden. Du har  problemer med å innrette deg i organisasjoner hvor du ikke kan utøve din egen individualitet, på et fritt grunnlag. I økonomien kommer du inn i en kjempeperiode. Egentlig hele året, men særlig fra sommeren av. Da kommer du til å bruke mer penger på deg selv og ditt. Du kjøper deg dyrere klær, går på finere restauranter og sier ikke nei til et luksuscruise i Karibien. Alt dette er takket være deg selv. Du er mer selvsikker og optimistisk på at dine materielle goder bare skal vokse. Det gjør de også! Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: For de som er oppriktig glade i hverandre, og hvor lidenskap og amour florerer, blir dette et rikt år. Forholdet mellom dere blir styrket i lang tid fremover, ja kanskje for alltid. Men relasjoner hvor romantikk og kjærlighet har sovnet hen, vil antagelig stå ovenfor store utfordringer. De fleste forhold blir tatt opp til vurdering. Da er det viktig at du er ærlig mot deg selv og din egen samvittighet. Den single får et langt lettere kjærlighetsliv. Her blir det flørt, lek og svermeri som dominerer. Men også her bør du legge vekt på seriøsitet, i hvert fall om du vil at forholdet skal vare. Fra midten av juli, og halvveis ut i august, blir en herlig tid for sommerromantikk. Da utstråler du en sjarm som få kan stå imot. Om du ikke har forelsket deg før, gjør du det mellom 24. oktober til 17. november. Leveregel for 2014: Beholde sinnsroen i enhver situasjon.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.