Konkurranse: World War Z

Konkurransen er nå avsluttet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser!

(upublisert) Opprettet
Når en zombieepidemi bryter ut og sprer seg lynraskt gjennom verdens befolkning, får FN-observatøren Gerry Lane (Brad Pitt) i oppdrag å finne ut hva som forårsaket det første utbruddet. I et intenst kappløp med tiden må han reise fra kontinent til kontinent på jakt etter svaret, mens det ennå finnes håp for menneskeheten. Hver eneste folkegruppe, hvert våpen og hver armé må forenes. For det eneste håpet om overlevelse er å kjempe tilbake.

Dette kan du vinne

I forbindelse med kinopremieren kan vi friste med tre forlokkende premiepakker som vi gir bort til tre heldige vinnere. 1. premie: World War Z-popup-telt, ryggsekk med survivalkit, hydrationpack og mobillader/lommelykt 2. +  3. premie: Ryggsekk med survivalkit, førstehjelpspakke, mobillader/lommelykt og bilsolskjerm

Slik kan du vinne

Konkurransen er nå avsluttet. Følg med på SOL.no for flere konkurranser! «World War Z» har norsk premiere 12. juli.

Trailer

© 2013 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.