Annonse

Konkurranse: Fast & Furious 6

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Takk for din deltakelse, og følg med på SOL.no for flere konkurranser fremover!

Dom, Brian og Hobbs og resten av Fast & Furious-gjengen er tibake i Fast & Furious 6 - den mest actionfylte av alle filmene i serien hittil. Denne gangen må de samle teamet sitt i London for å bekjempe en livsfarlig gangsterboss. Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er tilbake, sammen med resten av stjernegalleriet fra Fast & Furious-filmene.

Dette kan du vinne

I forbindelse med kinopremieren kan vi friste med tre forlokkende premiepakker som vi gir bort til tre heldige vinnere. 1.– 3. premie: Fast & Furious Showdown-videospill til Xbox 360 eller PS3 + DVD-boks med de fem første Fast & Furious-filmene + t-skjorte + caps

Slik kan du vinne

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Takk for din deltakelse, og følg med på SOL.no for flere konkurranser fremover! «Fast & Furious 6» har norsk premiere 24. mai.

Trailer

© 2013 Universal Studios. All Rights Reserved. Spillet er levert av Activision Blizzard og DVD-boksen av Universal Pictures Norway.