Konkurranse: Fast & Furious 6

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Takk for din deltakelse, og følg med på SOL.no for flere konkurranser fremover!

(upublisert) Opprettet
Dom, Brian og Hobbs og resten av Fast & Furious-gjengen er tibake i Fast & Furious 6 - den mest actionfylte av alle filmene i serien hittil. Denne gangen må de samle teamet sitt i London for å bekjempe en livsfarlig gangsterboss. Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er tilbake, sammen med resten av stjernegalleriet fra Fast & Furious-filmene.

Dette kan du vinne

I forbindelse med kinopremieren kan vi friste med tre forlokkende premiepakker som vi gir bort til tre heldige vinnere. 1.– 3. premie: Fast & Furious Showdown-videospill til Xbox 360 eller PS3 + DVD-boks med de fem første Fast & Furious-filmene + t-skjorte + caps

Slik kan du vinne

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Takk for din deltakelse, og følg med på SOL.no for flere konkurranser fremover! «Fast & Furious 6» har norsk premiere 24. mai.

Trailer

© 2013 Universal Studios. All Rights Reserved. Spillet er levert av Activision Blizzard og DVD-boksen av Universal Pictures Norway.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.