Konfirmasjons­gudstjenesten i Nesna kirke tok en uventet vending

Presten: - Nei, vi skal ikke ha noe dansing.

(upublisert) Opprettet
En fullsatt Nesna kirke i Nordland var søndag klar for konfirmasjonsgudstjeneste da seremonien tok en uventet vending. - Nei, vi skal ikke ha noe dansing, vi skal ha bibelhistorie, sier prest Finn Rindahl - som er med på stuntet - når konfirmantene spretter opp fra stolene og er klare for dans. Kort tid etter strømmer Los del Rios 90-tallsslager «Macarena» ut fra kirkehøyttalerne. Mens konfirmantene danser, rapper presten bibelhistorien. - Det er ikke lett å engasjere ungdom i bibelhistorie. Man kan ikke bare sette seg ned med bibelen og lese den. Så vi har alltid brukt mye musikk og drama i undervisningen, forteller prest Finn Rindahl til P4, og legger til at responsen har vært «helt overveldende».
 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.