Klarer Asterix og Obelix å stoppe Cæsars invasjon?

Julius Cæsar legger en slu plan.

(upublisert) Opprettet

Dette er kommersielt innhold laget i samarbeid med SF Norge.

  Asterix og Obelix er endelig tilbake i en ny helaftens spillefilm som passer for hele familien! Asterix: Byplanleggeren (3D) har norgespremiere 27. mars og vises på kinoer over hele landet. Her kan du bestille billetter Den onde keiseren Julius Cæsar skyr ingen midler for å bli kvitt de fryktløse gallerne. Men ved hjelp av superkreftene til Asterix og Obelix samt trylledrikkene til Miraculix, blir romerne effektivt slått tilbake gang etter gang. Men når Cæsar avslører en slu plan, blir det kaos i Gallia. Romas hersker bygger en ny landsby, kalt Urbania rundt gallernes område. Planen er å tvinge gallerne til å tilpasse seg romersk kultur og levemåte.  Ethvert forsøk fra gallerne på å stoppe utbyggingen, blir raskt slått ned og deres egen landsby er i fare. Klarer Asterix og Obelix å stoppe romernes inntog i Gallia? Asterix og Obelix på villsvinjakt i "Asterix: Byplanleggeren". Foto: SF FilmAsterix og Obelix på villsvinjakt i Asterix: Byplanleggeren. Foto: SF Film

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.