Klagestorm mot Farmen-Olav etter tvekamp-bråket

Sinte TV-seere har sendt harmdirrende eposter til Sykkylven kommune der de klager på varaordfører Olav Harald Ulsteins oppførsel i realityserien Farmen.

(upublisert) Opprettet

Sykkylven-ordfører Petter Lyshol sier til VG at kommunen har fått hundrevis av klager etter at Frp-politikeren og varaordfører Olav Harald Ulstein, som deltar i årets Farmen-sesong på TV 2, kalte deltakeren Finn Olav Odde «en ynkelig og motbydelig mann».

- Å la Olav holde på slik uimotsagt går ikke an. Han står oppført som varaordfører, og en ordfører er den fremste tillitsvalgte i en kommune. Jeg ville aldri gått til Olav med problemer av noen art etter å ha sett ham fremstå slik på TV, sier klageren Vigdis som har bakgrunn både fra helsevesenet og videregående skole.

I klagebunken bruker sinte TV-seere ord som «sjokkert», «skam» og «drittsekk» mot Ulstein. Varaordføreren fra Frp lar seg imidlertid ikke vippe av pinnen. Han reagerer på at seerne reagerer på det de ser på skjermen, skriver VG.

- I utgangspunktet synes jeg det er utrolig at voksne folk kan la seg engasjere og lure så mye av et realityshow at de sender mail til hjemkommunen min for å vise sin vrede. Man må bare le av det, sier han til avisen.

Flere TV-seere har også kontaktet Ulstein direkte, og Farmen-deltakeren sier han har svart konstruktivt de gangene noen har ringt ham og framsatt saklig kritikk. (©NTB)

SOL har samlet flere saker om Farmen-bråket:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.