Kjente kiling i øret - gjorde sjokkfunn

Er det for ekkelt til å være sant?

(upublisert) Opprettet
Etter å ha kjent en kilende følelse i øret skal en mann fra Wenatchee i USA ha bestemt seg for å filme inn i øret sitt, skriver den engelske avisen The Telegraph. Det han angivelig skal ha oppdaget vil garantert gi deg frysninger. Mens mannen rettet kameraet mot ørekanalen kunne han se en Latrodectus, eller sorte enke som edderkoppen ofte blir kalt, komme ut av øret. Etter funnet skal mannen ha brukt tre timer på å skylde øret og få ut den giftige edderkoppen. Forrige uke gikk en lignende video verden rundt. Etter noen dager avslørte imidlertid mannen bak videoen at «edderkoppen» kun var dataanimert. Det viste seg at han til daglig jobber med spesialeffekter for et filmselskap.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.