Jomfruen (24.august - 22.september) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
virgo Generelt: Det blir romantikk og kjærlighet som blir det store fokusområdet for deg i 2014. Mye kommer til å dreie seg om dette, som du kan lese om lenger nede. Hus, hjem og familie blir et område hvor det er du selv som påvirker hva som skjer. Men når det gjelder dine barn, uansett alder, er det mulig det skjer endringer hvor du må trå støttende til. Det kan også ligge an til en nabostrid i siste delen av 2014. Helsen er generelt god, eller forblir stort sett som den er. Hud, knokler, benstruktur og tenner kan være mer utsatt enn ellers. Bruk høy solfaktor, og gå til tannleg for en sjekk. Dette blir også et interessant år for åndelig og spirituell utvikling. Et holistisk syn på livet og universet, blir uansett ditt ståsted, forsterket. Kurs og seminar med likesinnede vil være midt i blinken for din egen selvutvikling.

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: Ditt astrologiske hus for yrke og karriere er ikke et kraftområde i horoskopet ditt i år. Dette indikerer at tingene blir stort sett som de er. Skjer det noen endringer, er disse forårsaket av deg selv. Likevel, mellom 7. og 29. mai er du inne i en topp periode for karrieren. Tenker du å skifte jobb da, er dette et gunstig tidspunkt. Frem til august bør du satse på å utvikle ditt nettverk. Da treffer du en person som har betydning for din yrkesmessige fremtid. Spesielt frem til august vil du stå på for fullt for alt som har å gjøre med penger, økonomi og dine materielle goder. Du tar også flere sjanser enn du ellers pleier å gjøre. Om dette er bra eller dårlig, vet du best selv, men jeg råder deg til ikke å være for impulsiv i dine finansielle transaksjoner. Her kommer dine naturlige analytiske evner deg til gode. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Romantikk og kjærlighet blir et svært viktig område for deg i dette året. Mange har likevel gått igjennom til dels store utfordringer og forandringer i de siste årene. Mange forhold har opphørt og nye er etablert. Når det gjelder partnerskap og faste relasjoner er det mer stabilt i 2014. Nå søker du kjærlighet nærmest på et høyere plan, og begreper som tvillingsjel og ubetinget kjærlighet blir en del av ditt amorøse liv. Du blir også mer idealistisk og drømmende i dine forventinger og krav til en trygg og god relasjon. Derfor kan den single gå igjennom en utfordrende prøveperiode ved ny forelskelser. Dette skjer for å finne ut om dere virkelig har en felles fremtid sammen. Lek, flørt og svermeri blir også en del av ditt romantiske liv. Men husk, ikke lov mer enn du kan holde. Leveregel for 2014: La kjærligheten seire!

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.