Jens mener han har gjort en stor ostepop-oppdagelse

Etter «livslang forskning».

(upublisert) Opprettet
For noen vil oppdagelsen kanskje fremstå helt meningsløs, men det finnes faktisk ganske mange (bare gjør et Google-søk på «seig ostepop») blant oss som foretrekker ostepopen myk og seig. Slik den kan bli etter x antall timer i en skål eller i en åpen pose. Jens Bergström er blant dem som foretrekker at ostesnackset ikke er knasende og sprøtt. Nå har han funnet en metode som bør glede alle med samme preferanser. På bare ett minutt skal ostepopen forvandles fra sprø til myk.  - Endelig kom jeg på trikset etter livslang forskning, skriver han.

Her er «oppskriften»:

Ha ostepopen i et dørslag. Kok opp en kasserolle med vann, og hold dørslaget med med ostepop over kasserollen. Rist dørslaget noen ganger over det kokende vannet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.