Annonse

Jens mener han har gjort en stor ostepop-oppdagelse

Etter «livslang forskning».

For noen vil oppdagelsen kanskje fremstå helt meningsløs, men det finnes faktisk ganske mange (bare gjør et Google-søk på «seig ostepop») blant oss som foretrekker ostepopen myk og seig. Slik den kan bli etter x antall timer i en skål eller i en åpen pose. Jens Bergström er blant dem som foretrekker at ostesnackset ikke er knasende og sprøtt. Nå har han funnet en metode som bør glede alle med samme preferanser. På bare ett minutt skal ostepopen forvandles fra sprø til myk.  - Endelig kom jeg på trikset etter livslang forskning, skriver han.

Her er «oppskriften»:

Ha ostepopen i et dørslag. Kok opp en kasserolle med vann, og hold dørslaget med med ostepop over kasserollen. Rist dørslaget noen ganger over det kokende vannet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder