Vis mer

- Jeg så på den og skreik

Fant skummel over­ras­kelse i bilen

(upublisert) Opprettet
 

Slangefangeren Richie Gilbert fra Queensland, Australia, rykker ut på oppdrag som de færreste av oss andre hadde gjort med glede.

Da bilisten Tamara fylte bensin oppdaget hun at en slange sirklet rundt det ene dekket på bilen hennes, men til tross for det ubehagelige synet, bestemte hun seg for å sette seg i bilen og kjøre mot jobb.

Under bilturen oppdaget Tamara at noe stakk ut av panseret.

– Jeg snakket med sjefen min da jeg så at slangen stakk hodet opp utenfor frontruta. Jeg så på den og skreik, sier hun i videoen som først ble lagt ut på Facebook.

Etter det sjokkerende synet ringte Tamara til slangeeksperten Gilbert, som kom til stedet og åpnet panseret.

I video kan man se hvordan Gilbert roter rundt i motorrommet, før han finner den giftige slangen, en såkalt Red Belly Black Snake. Og den er ikke akkurat liten.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.